Coen Evers

Achterhoekse Kearls

datum:
entree: € 5
tijd: 20:30
locatie: Coens Bistro

Het hoeft niet persé woar te wezen, as ‘t ……..

De presentatie van het boek ‘Achterhoekse Kearls’ in 2017 was een avond om nooit te vergeten…we hebben ons de ballen uit de broek gelachen. Zoveel anekdotes en verhalen die deze markante kearls op wisten te dissen, waarbij het er niet om ging of het waar was of alleen mooi gelogen… En iedereen vanuit zijn eigen vakgebied of verleden.‘Olderwets Sprekken’ zei iedereen waarbij er zelfs Hollanders waren die het dialect niet konden verstaan of machtig zijn..
Reden om de Kearls en hun verhalen nog eens bij elkaar te brengen. Te mooi om niet ook met anderen te delen.

moar mooi gelogen is……
Op 24 februari is het zover en verzamelen we de Kearls rondom een grote stamtafel en dan ‘laten we ze los’. Met hun verhalen geven de Kearls een mooi inzicht in, wat ons Achterhoekers met elkaar verbind en waarom we zo trots mogen zijn op de Achterhoek.
Mannen als Sjoerd Weikamp, Hendrik Haverkamp en Wim Vriezen kunnen hier smakelijk over vertellen en hebben hun sporen wel verdiend. Dit alles onder leiding van Gastheer en Achterhoekse Kearl Theo Tankink.

Om de avond compleet te maken zal het muzikaal omlijst worden met de Bob Dylan van de Velswijk, Laurens Giesen (and friends) en huisdichter Hans Limbeek die uit eigen werk zal voorlezen.

De avond begint om 20.30 uur en de entree bedraagt €5 ,-. Een kaartje in de voorverkoop halen zorgt ervoor dat je in ieder geval naar binnen kunt.
De voorverkoop start 27 januari bij Coens Pannenkoekenhuus, Keijenborgseweg 27, 7021 LW Velswijk (Zelhem) Telefonisch reserveren kan ook onder 0314-641392

Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+