Coen Evers

Opbrengst Serious Request Keijenborg 2017

Gepubliceerd op:

Serious Request Keijenborg 2017 was weer een succes! In totaal hebben wij € 1650,- bij elkaar opgehaald. Iedereen die heeft meegewerkt of gedoneerd: hartelijk dank! Inmiddels hebben wij de cheque aangeboden bij het glazen huis in Apeldoorn.

Kerstcatering bij Coen Evers

Gepubliceerd op:

Geen zin om te koken met kerst? Maak dan gebruik van onze kerstcatering service. Minimum aantal personen is 12 (indien minder in overleg). Alles wordt warm geleverd, inclusief borden/bestek. Hieronder vindt u onze cateringlijst. Bestellen kan telefonisch (0314 – 64 1392) of via info@coenevers.nl. Bekijk hier de cateringlijst.

Kerstcatering 2017

Rundvleessalade € 6.50 p.p.
Zalmsalade € 7.50 p.p.
Stokbrood kruidenboter €2.50 p.p.

Vleesschotel 3 soorten € 17.50 p.p.

 • Schnitzeltjes
 • Rollade
 • Hoenderdij met pesto en brie omwikkeld met rauwe ham.

Vleesschotel 4 soorten € 21.00 p.p.

 • Schnitzeltjes
 • Rollade
 • Hoenderdij met pesto omwikkeld met rauwe ham
 • Varkenshaas medaillons

Vleesschotel 5 soorten € 25.00 p.p.

 • Schnitzeltjes
 • Rollade
 • Hoenderdij met pesto omwikkeld met rauwe ham
 • Varkenshaas medaillons
 • Biefstukjes

De vleesschotels zijn inclusief:

 • Witlof ham/kaas
 •  Spruiten met spekjes
 • Gebakken aardappelen
 • Aardappeltaart
 • Champignonroomsaus
 • Stroganofsaus
 • Frisse rauwkost

21 oktober DE BANKDIRECTEUREN bij Coens Tapperij

Gepubliceerd op:

De Bankdirecteuren. Een bijzondere naam, een bijzondere band. Een band die elk optreden het halve interieur van een gemiddelde woonboulevard mee sleept om de gezelligheid van een knusse huiskamer te creëren. Een salontafel, een schemerlamp en een groot rood hoekbankstel waar de 5 muzikanten op zitten.

Uitgerust met slechts het hoognodige aan instrumentarium spelen ze al het moois wat de muziekgoden ons de laatste decennia gebracht hebben. Van CCR tot Springsteen, van Gypsy kings tot the Stones, van Toto tot Mumford & Sons. Maar zodanig gespeeld dat je het gevoel hebt dat je bij ze op de bank zit. Sterker nog, vind je het leuk om een nummer mee te zingen of te spelen,  dan ben je altijd welkom bent om op de bank plaats te nemen en mee te doen! Of heb je een verzoekje: Roep het! Ze kunnen niet alles, maar proberen wel alles!

Waar in muziek tegenwoordig het wedstrijd-element nog belangrijker is dan de muziek zelf, gaan de Bankdirecteuren terug naar de essentie van muziek: Plezier maken! Ierse sferen. Hard genoeg om lekker mee te galmen en zacht genoeg om ook nog “effen bi’j te proaten”. Een avond waarna je gegarandeerd met een hele brede grijns weer naar huis toe gaat. Het laatste jaar was al menig zaal of cafe uitverkocht bij een optreden van de Directie maar deze maand is er weer een nieuwe kans:  21 oktober zijn ze bij ons in de Keijenborg. Kaartjes zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Coens Tapperij of online via deze link, maar wacht er niet te lang mee.

Helene Fischer coverband gecancelled

Gepubliceerd op:

Door familieomstandigheden hebben wij helaas het optreden van Fischer Live moeten annuleren. Heb je een kaartje gekocht, krijg je uiteraard je geld terug.

Mensen die hun kaart online hebben gekocht krijgen hun geld automatisch teruggestort. Heb je een kaart in de Tapperij gekocht, kom dan even langs met je kaart in de Tapperij.

De Helene Fischer coverband zal op een later moment optreden bij Coens Tapperij. Uiteraard houden we je hiervan op de hoogte. Onze excuses voor het ongemak, wij hopen op jullie begrip!

Als alternatief hebben we iets anders kunnen regelen. Op 21 oktober zal de gezellige band “de Bankdirecteuren” bij de Tapperij optreden. Kaarten zullen in de voorverkoop gaan voor 7,50. Hierover later meer informatie.

Hemelvaart fietstocht bij “Coens Pannenkoekenhuus” Velswijk

Gepubliceerd op:

Donderdag 25 mei, Hemelvaart, organiseert Biljartvereniging “de Tapperij” voor de 6e  keer een Hemelvaartsfietstocht door het prachtige Achterhoeks landschap. De tocht kan elk jaar rekenen op grote deelname (meer dan 400 deelnemers vorig jaar).

Er zijn 3 routes uitgezet: de familieroute 30 km, een route van 45 km en voor de echte liefhebber 60 km. Tijdens de tocht zijn er diverse gelegenheden voor een koffie/thee of fris pauze.

De deelnemers kunnen starten tussen 10:00 en 12:30 uur bij “Coens Pannenkoekenhuus”, Keijenborgseweg 27, Velswijk.

Deelname aan de fietstocht kost € 4,00  en kinderen fietsen gratis mee. Aansluitend kunt u gebruik maken van een overheerlijk warm- en koud buffet met ijs voor volwassenen € 12,50 p.p., voor kinderen € 6,00 p.p. Het buffet staat opgesteld vanaf 15:00 uur.

Wij wensen de deelnemers alvast een heerlijke en zonnige Hemelvaartsdag.

Foto’s Boh Foi Toch

Gepubliceerd op:

 

_0004076

Afgelopen zaterdag trad Boh Foi Toch op bij Coens Tapperij.  Het was een zeer geslaagde avond. De foto’s zijn inmiddels hier te bekijken!

(meer…)

Coens Bistro wordt Coens Pannenkoekenhuus!

Gepubliceerd op:

Beste gasten,

Er zijn een aantal ontwikkelingen waar wij jullie graag van op de hoogte willen brengen. Wij hebben besloten om Coens Bistro om te bouwen naar Coens Pannenkoekenhuus.

Dit betekent dat wij tot en met zondag 16 oktober geopend zijn als Coens Bistro. Op woensdag 19 oktober zal Coens Pannenkoekenhuus haar deuren voor het eerst openen.

In Coens Pannenkoekenhuus zullen heerlijke pannenkoeken te verkrijgen zijn, bereid met eerlijke, lokale ingrediënten. Naast pannenkoeken bieden wij een plate service aan en is er de mogelijkheid om pannenkoeken thuis te laten bezorgen.

Onze catering blijft precies zoals u van ons gewend bent, tevens zijn onze locaties nog steeds beschikbaar voor vergaderingen, feesten en partijen!

We hopen u vanaf 19 oktober welkom te heten bij Coens Pannenkoekenhuus. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via info@coenevers.nl of via 0314-641392

lightbox-coenspannenkoek

Samenwerkingsovereenkomst Horecagelegenheid Coen Evers & TB Events

Gepubliceerd op:

Horecagelegenheid Coen Evers uit Zelhem en Keijenborg  & TB Events uit Doetinchem hebben een samenwerkingsverband ondertekend.

Horecagelegenheid Coen Evers, met 2 vestigingen in de gemeente Bronckhorst, is al langer op zoek naar een samenwerkingspartner op het gebied van themafeesten.  TB Events beschikt over een breed scala themafeesten en zoekt hiervoor locaties door heel Nederland. Horecagelegenheid Coen Evers is met name interessant door het grote evenemententerrein inclusief sanitaire voorzieningen waarvan gebruik kan worden gemaakt. Daarnaast beschikt locatie Keijenborg (nabij Hengelo GLD) over een grote zaal waar indoor evenementen en themafeesten kunnen plaatsvinden.

Focus ligt op bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten, buurtfeesten, reünies en jaarlijkse vriendenuitjes.

Er kan zowel worden geboekt bij Horecagelegenheid Coen Evers als rechtstreeks bij TB Events.

Coens Bistro als trouwlocatie

Gepubliceerd op:

6 juni jl is Coens Bistro voor de eerste keer aangewezen als Huis der gemeente en dus officiële trouwgelegenheid geworden. Dit houdt in dat niet alleen de bruiloft, maar ook de huwelijksplechtigheid op deze locatie kan worden gehouden. Voordeel hiervan is dat alle genodigdengelijk  op de juiste plaats aanwezig zijn en er een echt huiskamergevoel wordt gecreëerd. Daarnaast heb je natuurlijk zelf invloed op het verloop van het feest. Eerst een borrel, eerst eten of eerst de plechtigheid. De plechtigheid kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. Tot op heden zijn de reacties erg positief!

De Coen Evers nieuwsbrief

Gepubliceerd op:

Op de hoogte blijven van alle activiteiten en het nieuws bij zowel Coens Bistro als Coens Tapperij? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief! De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 x per maand. U kunt kiezen om alleen nieuws te ontvangen van Coens Bistro of alleen Coens Tapperij of allebei. Aanmelden kan via deze pagina.