Coen Evers

Bubbelbal

Gepubliceerd op:

Bubbelbal is de topper van dit moment en staat garant voor spektakel, hilariteit en vele lachende gezichten. Wil jij genieten van een hilarische activiteit voor jong en oud?  Kies dan voor Bubbelbal van Bubbelbal Gelderland! In een grote met lucht gevulde plastic bal speel je het welbekende Bubbleball en ga je de strijd aan met je tegenstanders. 

Altijd al eens je collega een flinke beuk willen verkopen? Dit is je kans! Omdat iedere speler in een Bubbelbal zit, waarbij de handen niet gebruikt kunnen worden, kan het zijn dat je iets vaker op de grond ligt dan je gewend bent. Gelukkig maak je altijd een zachte landing! 

Tijdens een wedstrijd Bubbel Voetbal staat plezier maken voorop. Winnen is van ondergeschikt belang! Bubbelbal is een fantastische activiteit voor sportverenigingen, bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, vrijgezellenfeesten, familiefeesten of vriendenweekenden. 

Onze Bumperball is gemaakt van gewapend pvc doek! Dit materiaal zorgt ervoor dat wij de beste kwaliteit Bumperballen kunnen aanbieden!

Bubbelbal Gelderland regelt alles van bezorging tot opbouw zodat jij ongedwongen kunt genieten van deze hilarische activiteit.

Je krijgt van ons:
– Bubbelballen
– 2 voetballen 
– Mini voetbaldoelen 
– Een elektrische pomp
– Een haspel
– Een enthousiaste begeleider

Prijzen incl. BTW:
8 ballen voor 2 uur € 275,00
10 ballen voor 2 uur € 300,00
10 ballen voor 4 uur € 400,00

Combideal Bubbelbal en Lasergamen: 
2 uur vanaf € 495,00 incl. BTW
Zie ook: Lasergamen Gelderland

Binnen een straal van 30 km rondom Borculo worden geen reiskosten in rekening gebracht. Buiten deze straal om berekenen wij € 0,50 per extra te rijden kilometer.

Kijk voor meer informatie ook op www.bubbelbalgelderland.nl