Coen Evers

21 oktober DE BANKDIRECTEUREN bij Coens Tapperij

Gepubliceerd op:

De Bankdirecteuren. Een bijzondere naam, een bijzondere band. Een band die elk optreden het halve interieur van een gemiddelde woonboulevard mee sleept om de gezelligheid van een knusse huiskamer te creëren. Een salontafel, een schemerlamp en een groot rood hoekbankstel waar de 5 muzikanten op zitten.

Uitgerust met slechts het hoognodige aan instrumentarium spelen ze al het moois wat de muziekgoden ons de laatste decennia gebracht hebben. Van CCR tot Springsteen, van Gypsy kings tot the Stones, van Toto tot Mumford & Sons. Maar zodanig gespeeld dat je het gevoel hebt dat je bij ze op de bank zit. Sterker nog, vind je het leuk om een nummer mee te zingen of te spelen,  dan ben je altijd welkom bent om op de bank plaats te nemen en mee te doen! Of heb je een verzoekje: Roep het! Ze kunnen niet alles, maar proberen wel alles!

Waar in muziek tegenwoordig het wedstrijd-element nog belangrijker is dan de muziek zelf, gaan de Bankdirecteuren terug naar de essentie van muziek: Plezier maken! Ierse sferen. Hard genoeg om lekker mee te galmen en zacht genoeg om ook nog “effen bi’j te proaten”. Een avond waarna je gegarandeerd met een hele brede grijns weer naar huis toe gaat. Het laatste jaar was al menig zaal of cafe uitverkocht bij een optreden van de Directie maar deze maand is er weer een nieuwe kans:  21 oktober zijn ze bij ons in de Keijenborg. Kaartjes zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Coens Tapperij of online via deze link, maar wacht er niet te lang mee.

Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+