Coen Evers

7 november Crazy Dinner bij Coens Bistro!

Gepubliceerd op:

Nieuw bij Coens Bistro: Crazy Dinner. Een leuke, uitdagende manier om je diner bij Coens Bistro anders te beleven. Dit kan zowel als themafeest als per groep in de bistro. Het Crazy Dinner is geschikt voor minimaal 8 personen.

Hoe werkt het? Iedere gast ontvangt een lijst met 12 cryptische omschrijvingen. Iedere omschrijving staat voor een deel van het 4-gangen menu. Let op: ook de vork, lepel, dessertlepel etc. zitten verwerkt in deze 12 omschrijvingen.

Naast de lijst ontvang je een indelingsvel voor je diner. Hierop geef je aan in welke volgorde je de gerechten gepresenteerd wilt hebben.

Als je de omschrijvingen niet of fout hebt opgelost kun je de meest hilarische combinaties gepresenteerd krijgen. Bijvoorbeeld als voorgerecht soep met een vork, of als dessert groente.

Dit avond- of middagvullende programma is uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, vriendengroepen, vrijgezellenfeest, buurtverenigingen of als familie uitje. Bel gerust (0314 – 641392) voor de mogelijkheden of meer informatie. Op 7 november kunt u Crazy Dinner op reservering uitproberen!