Coen Evers

Eerste Foodtruck Festival in Zelhem

Gepubliceerd op:

facebook-cover-food-truck

Zondag 28 augustus 2016 van 14.00 uur tot 20.00 uur zal voor het eerst het Zelhemse Food Truck Festival worden georganiseerd op het evenemententerrein van Coens Bistro aan de Keijenborgseweg 27 in Zelhem.

Uniek aan het festival is vermaak voor jong en oud. Springkussens, speeltuin en een heerlijk terras. Uiteraard is met de verschillende foodtrucks rekening gehouden met elke doelgroep. De echte Bourgondiërs kunnen genieten van een heerlijk hapje en drankje.

Een deel van het evenement wordt overdekt met een stertent. Hier zal ook de muziek en een terras geplaatst worden. Voor de bierliefhebbers zal Grolsch op het festival aanwezig zijn met een Kornuitbier stand. Daarnaast worden er een aantal speciaalbieren aangeboden. Bezoekers kunnen deze verschillende bieren zelf proberen door deel te nemen in de proeverij.

Om het festival een internationaal tintje te geven komt vanuit Brazilië topkok Angelo Tico Guidolin Franco. Angelo is de winnaar van mándate una tapa, beste tapas van Tenerife en heeft de Award voor beste kok tijdens pwa worldtour gewonnen. Hij zal op geheel eigen wijze Braziliaanse en Spaanse tapas presenteren. Zeker voor de visliefhebbers een absolute aanrader.

De toegang is gratis.