Coen Evers

Maaltijden service

Horecagelegenheid Coen Evers levert uw maaltijden aan huis met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Wilt u zeker zijn van een lekkere, gezonde en betaalbare maaltijd dan is Coen Evers uw leverancier. Ook werkt Coen Evers samen met diverse zorginstellingen en ziekenhuizen.

Onze doelstelling is om voor iedereen die niet wil of kan koken een lekkere en gezonde maaltijd op tafel te zetten. Dat wij hier goed in slagen blijkt uit het feit dat inmiddels al een groot aantal cliënten dagelijks van onze maaltijden genieten. Heeft u een verjaardag of feestje? Onze Cateringservice levert u heerlijke en uitgebreide hapjesschalen en/of salades voor een aantrekkelijke prijs.

Voor wie?

Voor iedereen die niet langer in staat is om zelf te koken, een keertje geen zin heeft om te koken of geen mogelijkheid heeft om zelf te koken, levert Coen Evers zes dagen per week een heerlijke maaltijd. Op zon- en feestdagen is er de mogelijkheid om een magnetronmaaltijd of salade te bestellen.

Waar bezorgen wij?

  • gemeente Bronckhorst
  • gemeente Doetinchem
  • gemeente Oude IJsselstreek
  • Zutphen en Warnsveld
  • Didam en omstreken
  • Dieren en omstreken

Wanneer bezorgen wij?

Wij bezorgen 6 dagen per week warm en vers rond het middag uur. In de plaatsen Hengelo en Keijenborg ook ‘s avonds op maandag t/m vrijdag.

Hoe werkt het?

Wekelijks ontvangt u een nieuwe lijst met elke dag keuze uit 2 menu’s. Lijsten dienen uiterlijk op vrijdag retour te zijn. Geen verplicht aantal afname, geen opzegtermijn. Dagje geen maaltijd nodig? tot 9:15 kunt u kosteloos afbellen. Wij kunnen rekening houden met verschillende diëten. Maaltijden worden warm geleverd of eventueel in magnetronverpakking. Wij werken volgens de geldende HACCP normen.

Wat kost het?

  • Het hoofdgerecht; 2 gangen (standaard) € 9,35
  • Extra soep, nagerecht of fruit; € 1,00
  • De maaltijden worden gratis bij u thuis bezorgd.

Koelversmaaltijden

Ook leveren wij koelversmaaltijden pakketten. 3 maaltijden voor € 21,27 (€ 7,09 per maaltijd). Uiteraard zijn deze verse maaltijden ook zonder toevoegingen van conserveringsmiddelen.

Download hier het bestelformulier van week 32
Download hier het bestelformulier van week 33
Download hier het bestelformulier van week 34
Download hier het bestelformulier van week 35

Meer informatie of een gratis proefmaaltijd aanvragen?

Download onze informatiebrief of neem contact op via onderstaande link:

Neem vrijblijvend contact op