Coen Evers

Optreden Erwin Nyhoff verplaatst

Gepubliceerd op:

In overleg met Erwin Nyhoff hebben wij zijn optreden op 25 januari moeten verplaatsen naar 12 september. Mocht je al kaarten hebben, dan krijg je je geld teruggestort.

Horecagelegenheid Coen Evers neemt Richard’s Bakery uit Doesburg over

Gepubliceerd op:

Gisteren heeft horecagelegenheid Coen Evers de maaltijden service van Richard’s Bakery (Doesburg) overgenomen. In tegenstelling tot de brief die de maaltijdgebruikers van Richard’s Bakery hebben ontvangen, gaat de dienstverlening vanaf maandag a.s. gewoon door. Voor vragen kunt u bellen op tel. Nr. 0314641392 of mailen naar info@coenevers.nl. vandaag wordt getracht met iedereen contact op te nemen

Razendsnelle doorstart Sindy’s catering

Gepubliceerd op:

Nadat 9 oktober 2018 het faillissement is uitgesproken van Sindy’s Catering is er met de inzet van Sindy, de curatoren en Horecagelegenheid Coen Evers een razendsnelle doorstart gerealiseerd. 

Voor alle partijen was een snelle doorstart noodzakelijk om alle particulieren, bedrijven en instellingen te kunnen voorzien van de dagelijkse maaltijd. 
Horecagelegenheid Coen Evers neemt de complete inventaris, de voertuigen, de voorraad, de goodwill en personeelsbestand over.

Horecagelegenheid Coen Evers heeft 2 vestigingen, Zelhem en Keijenborg en richt zich zowel op de particuliere als de zakelijke markt. Catering is al een van de kernactiviteit van de onderneming en deze zal verder worden uitgebreid. Daarnaast beschikt Horecagelegenheid Coen Evers over verschillende zalen voor feesten en partijen, een prachtig pannenkoekenhuis met grote speeltuin, camping, cafetaria en een ouderwets gezellig café. De locatie in Zelhem beschikt over een moderne grote keuken waarin Sindy met haar team de activiteiten zal voortzetten.

Hemelvaart fietstocht bij “Coens Pannenkoekenhuus” Velswijk

Gepubliceerd op:

Donderdag 10 mei, Hemelvaart, organiseert Biljartvereniging “de Tapperij” voor de 6e keer een Hemelvaartsfietstocht door het prachtige Achterhoeks landschap. De tocht kan elk jaar rekenen op grote deelname (meer dan 400 deelnemers vorig jaar). Er zijn 3 routes uitgezet: de familieroute 30 km, een route van 45 km en voor de echte liefhebber 60 km. Tijdens de tocht zijn er diverse gelegenheden voor een koffie/thee of fris pauze. Ook voor de elecktrische fiets zijn de routes zeer geschikt!

De deelnemers kunnen starten tussen 10:00 en 12:30 uur bij “Coens Pannenkoekenhuus”, Keijenborgseweg 27, Velswijk. Deelname aan de fietstocht kost € 4,00 en kinderen fietsen gratis mee. Aansluitend kunt u gebruik maken van een overheerlijk warm- en koud buffet met ijs voor volwassenen € 12,50 p.p., voor kinderen € 6,00 p.p. Het buffet staat opgesteld vanaf 15:00 uur. Wij wensen de deelnemers alvast een heerlijke en zonnige Hemelvaartsdag.

Open dag Coens Pannenkoekenhuus

Gepubliceerd op:

Zondag 25 maart van 14.00 uur tot 19.00 uur opent Coens Pannenkoekhuus feestelijk het nieuwe seizoen. Reden voor een feestje is bijvoorbeeld de uitbreiding van de speeltuin. Een deel van de activiteiten van ’t Wolfershuus in Zelhem is overgenomen en geïntrigeerd.

Door de overname van Kom es bie Pommes zijn we in het bezit gekomen van een prachtige mobiele keuken. Een wagen met maximaal frituur capaciteit, een bakplaat, gasfornuis en de  professionele steamer wordt nog geplaatst. Op locatie kan nu hetzelfde worden bereidt dan in een horeca keuken. Deze exclusieve wagen kan worden ingehuurd bij feesten en partijen of voor evenementen. Ook de productiestraat van aardappel tot verse friet is overgenomen van Kom es bie Pommes.

Het interieur in het pannenkoekenhuus is aangepast nav het bezoek van de klompenmakers deze winter. Gereedschappen en verschillende modellen klompen worden tentoongesteld. Leuk om te kijken naar de verschillen per streek.

Voor de kinderen is er de hele middag vermaak. Ezelstal de Edelingen brengt een aantal ezels waar de kinderen op kunnen rijden. Daarnaast kunnen er klompjes worden geschilderd, Kan er een tocht worden gemaakt met de huifkar, er is een clown en een leuke ballonnenwedstrijd.

Ook zullen de klompenmakers hun vaardigheden laten zien.

De pannenkoeken in het pannenkoekenhuus kunnen gratis worden geproefd en vanuit de mobiele keuken kan een frietje worden genuttigd.

Wij hopen jullie zondag 25 maart vanaf 14.00 uur te mogen verwelkomen aan de Keijenborgseweg 27 in Zelhem (nabij Keijenborg)

Opbrengst Serious Request Keijenborg 2017

Gepubliceerd op:

Serious Request Keijenborg 2017 was weer een succes! In totaal hebben wij € 1650,- bij elkaar opgehaald. Iedereen die heeft meegewerkt of gedoneerd: hartelijk dank! Inmiddels hebben wij de cheque aangeboden bij het glazen huis in Apeldoorn.

Kerstcatering bij Coen Evers

Gepubliceerd op:

Geen zin om te koken met kerst? Maak dan gebruik van onze kerstcatering service. Minimum aantal personen is 12 (indien minder in overleg). Alles wordt warm geleverd, inclusief borden/bestek. Hieronder vindt u onze cateringlijst. Bestellen kan telefonisch (0314 – 64 1392) of via info@coenevers.nl. Bekijk hier de cateringlijst.

Kerstcatering 2017

Rundvleessalade € 6.50 p.p.
Zalmsalade € 7.50 p.p.
Stokbrood kruidenboter €2.50 p.p.

Vleesschotel 3 soorten € 17.50 p.p.

 • Schnitzeltjes
 • Rollade
 • Hoenderdij met pesto en brie omwikkeld met rauwe ham.

Vleesschotel 4 soorten € 21.00 p.p.

 • Schnitzeltjes
 • Rollade
 • Hoenderdij met pesto omwikkeld met rauwe ham
 • Varkenshaas medaillons

Vleesschotel 5 soorten € 25.00 p.p.

 • Schnitzeltjes
 • Rollade
 • Hoenderdij met pesto omwikkeld met rauwe ham
 • Varkenshaas medaillons
 • Biefstukjes

De vleesschotels zijn inclusief:

 • Witlof ham/kaas
 •  Spruiten met spekjes
 • Gebakken aardappelen
 • Aardappeltaart
 • Champignonroomsaus
 • Stroganofsaus
 • Frisse rauwkost

Helene Fischer coverband gecancelled

Gepubliceerd op:

Door familieomstandigheden hebben wij helaas het optreden van Fischer Live moeten annuleren. Heb je een kaartje gekocht, krijg je uiteraard je geld terug.

Mensen die hun kaart online hebben gekocht krijgen hun geld automatisch teruggestort. Heb je een kaart in de Tapperij gekocht, kom dan even langs met je kaart in de Tapperij.

De Helene Fischer coverband zal op een later moment optreden bij Coens Tapperij. Uiteraard houden we je hiervan op de hoogte. Onze excuses voor het ongemak, wij hopen op jullie begrip!

Als alternatief hebben we iets anders kunnen regelen. Op 21 oktober zal de gezellige band “de Bankdirecteuren” bij de Tapperij optreden. Kaarten zullen in de voorverkoop gaan voor 7,50. Hierover later meer informatie.

Foto’s Boh Foi Toch

Gepubliceerd op:

 

_0004076

Afgelopen zaterdag trad Boh Foi Toch op bij Coens Tapperij.  Het was een zeer geslaagde avond. De foto’s zijn inmiddels hier te bekijken!

(meer…)

Coens Bistro wordt Coens Pannenkoekenhuus!

Gepubliceerd op:

Beste gasten,

Er zijn een aantal ontwikkelingen waar wij jullie graag van op de hoogte willen brengen. Wij hebben besloten om Coens Bistro om te bouwen naar Coens Pannenkoekenhuus.

Dit betekent dat wij tot en met zondag 16 oktober geopend zijn als Coens Bistro. Op woensdag 19 oktober zal Coens Pannenkoekenhuus haar deuren voor het eerst openen.

In Coens Pannenkoekenhuus zullen heerlijke pannenkoeken te verkrijgen zijn, bereid met eerlijke, lokale ingrediënten. Naast pannenkoeken bieden wij een plate service aan en is er de mogelijkheid om pannenkoeken thuis te laten bezorgen.

Onze catering blijft precies zoals u van ons gewend bent, tevens zijn onze locaties nog steeds beschikbaar voor vergaderingen, feesten en partijen!

We hopen u vanaf 19 oktober welkom te heten bij Coens Pannenkoekenhuus. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via info@coenevers.nl of via 0314-641392

lightbox-coenspannenkoek

Volgende pagina »