Coen Evers

Open dag Coens Pannenkoekenhuus

Gepubliceerd op:

Zondag 25 maart van 14.00 uur tot 19.00 uur opent Coens Pannenkoekhuus feestelijk het nieuwe seizoen. Reden voor een feestje is bijvoorbeeld de uitbreiding van de speeltuin. Een deel van de activiteiten van ’t Wolfershuus in Zelhem is overgenomen en geïntrigeerd.

Door de overname van Kom es bie Pommes zijn we in het bezit gekomen van een prachtige mobiele keuken. Een wagen met maximaal frituur capaciteit, een bakplaat, gasfornuis en de  professionele steamer wordt nog geplaatst. Op locatie kan nu hetzelfde worden bereidt dan in een horeca keuken. Deze exclusieve wagen kan worden ingehuurd bij feesten en partijen of voor evenementen. Ook de productiestraat van aardappel tot verse friet is overgenomen van Kom es bie Pommes.

Het interieur in het pannenkoekenhuus is aangepast nav het bezoek van de klompenmakers deze winter. Gereedschappen en verschillende modellen klompen worden tentoongesteld. Leuk om te kijken naar de verschillen per streek.

Voor de kinderen is er de hele middag vermaak. Ezelstal de Edelingen brengt een aantal ezels waar de kinderen op kunnen rijden. Daarnaast kunnen er klompjes worden geschilderd, Kan er een tocht worden gemaakt met de huifkar, er is een clown en een leuke ballonnenwedstrijd.

Ook zullen de klompenmakers hun vaardigheden laten zien.

De pannenkoeken in het pannenkoekenhuus kunnen gratis worden geproefd en vanuit de mobiele keuken kan een frietje worden genuttigd.

Wij hopen jullie zondag 25 maart vanaf 14.00 uur te mogen verwelkomen aan de Keijenborgseweg 27 in Zelhem (nabij Keijenborg)