Coen Evers

Ouderwetse kermis bij Coens Tapperij

Gepubliceerd op:

kiepmovin‘Oude tijden herleven’ is het motto van Coens Tapperij in Keijenborg voor de aankomende kermis. Kermis is niet alleen voor de jeugd, ook de kermisgangers van vroeger moet iets passends worden geboden.

Enkele jaren geleden is er gekozen het kermisfeest te verplaatsen van zaal Winkelman naar de feesttent op het kermisterrein. Voor de ontwikkeling van de kermis een goede zet. Bezoekersaantallen zijn gestegen hierdoor kan er steeds meer aandacht worden besteed aan aankleding en muziek.

Coens Tapperij wil de oude traditie weer in ere herstellen. Op zaterdagavond 20 juni vanaf 20.30 uur is er bij Coens Tapperij  lekkere dansmuziek op een geluidsniveau dat er ook nog met elkaar gepraat kan worden, bier uit een bierglas ipv plastic bekers, op tijd met een hapje door de zaal, bediening aan tafel, kortom gezelligheid. Dat er hiervoor niet onbeperkt plaats is zijn we ons van bewust.  Koop of reserveer dus snel een toegangsbewijs en ben verzekerd van een avond ouderwetse kermisgezelligheid.

De muziek wordt verzorgd door de band ‘Kiep Movin’ Dit zijn de bandleden die de ‘Winkelmanzaal’ kunnen dromen en zijn de voorgangers van ‘Take It Easy, Excalibur’, ‘Kaliber’, ‘Magic Showband’en ‘Bolero’. Neusje van de zalm dus (meer informatie op www.KiepMovin.nl). Tijdens de eerste gesprekken was al snel duidelijk dat de wens om weer op te treden in de Keijenborg groot is. Eindelijk zien we onze bekenden weer terug… Het repertoire wordt uiteraard weer aangepast aan de kermisjaren bij Winkelman.

Het belooft een prachtige gezellige avond te worden en wij hebben er zin in.

Zaal open vanaf 20.00 uur, muziek vanaf 20.30 uur.

Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij Coens Tapperij of bij Coens Bistro tegen een vergoeding van € 5,00 pp. Daarnaast is er de mogelijkheid een tafel te reserveren, hiervoor wordt een aanbetaling van € 50,00 gevraagd welke wordt uitgekeerd in munten bij inlevering van de reserveringskaart op zaterdag 20 juni tussen 20.00 uur en 21.00 uur.