Coen Evers

Razendsnelle doorstart Sindy’s catering

Gepubliceerd op:

Nadat 9 oktober 2018 het faillissement is uitgesproken van Sindy’s Catering is er met de inzet van Sindy, de curatoren en Horecagelegenheid Coen Evers een razendsnelle doorstart gerealiseerd. 

Voor alle partijen was een snelle doorstart noodzakelijk om alle particulieren, bedrijven en instellingen te kunnen voorzien van de dagelijkse maaltijd. 
Horecagelegenheid Coen Evers neemt de complete inventaris, de voertuigen, de voorraad, de goodwill en personeelsbestand over.

Horecagelegenheid Coen Evers heeft 2 vestigingen, Zelhem en Keijenborg en richt zich zowel op de particuliere als de zakelijke markt. Catering is al een van de kernactiviteit van de onderneming en deze zal verder worden uitgebreid. Daarnaast beschikt Horecagelegenheid Coen Evers over verschillende zalen voor feesten en partijen, een prachtig pannenkoekenhuis met grote speeltuin, camping, cafetaria en een ouderwets gezellig café. De locatie in Zelhem beschikt over een moderne grote keuken waarin Sindy met haar team de activiteiten zal voortzetten.