Coen Evers

Lasergamen

Gepubliceerd op:

Heb jij zin in een waar avontuur op je eigen gekozen locatie en wil jij genieten van een unieke ervaring? Kies dan nu voor Lasergamen op locatie! 

Besluip je tegenstander, verstop je en sla toe. Deze activiteit is geschikt om door heel Nederland te spelen. 
In een donker bos, op kantoor, een bedrijfshal, een sporthal of in een supermarkt, de keuze is aan jou! Niets is ons te gek! Voordat het spel begint is het mogelijk om uit meerdere games te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor de populaire game Fortnite! Lasergamen op kantoor, in scholen of in supermarkten zijn de meeste gekozen locaties waar wij dit fantastische spel spelen.

Lasergamen wordt steeds populairder op eigen locatie en is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, vrijgezellenfeesten, teamuitjes, klassenfeesten of kinderfeesten. 

Wij beschikken over zeer professionele lasergame pistolen en verzorgen de begeleiding, materialen en het transport.

Hoe wordt Lasergamen op locatie gespeeld? 

Het is mogelijk om uit verschillende spelopties te kiezen. De eerste optie is dat iedere speler voor zichzelf speelt. Aan het einde van het spel zal er één speler tot winnaar gekroond worden. Ook is het mogelijk om de strijd aan te gaan met elkaar in verschillende teams. 
Het is bij deze spelvorm dan ook niet nodig om voor elke deelnemer een lasergame pistool te huren. Dit is een kleine selectie uit de verschillende spelopties. Het is al fantastisch om als toeschouwer te kijken hoe je medespelers fanatiek aan het Lasergamen zijn.

Als basis wordt er aangeraden om na 10/15 minuten te wisselen van spelers in het veld, maar uiteraard kunnen wij deze tijden aanpassen naar de wensen van de klant. Doordat er veel opties mogelijk zijn kunnen wij Lasergamen speciaal op maat maken naar jouw eigen wensen.
Het is mogelijk om uit verschillende spelvormen te kiezen. Denk hierbij aan spellen zoals het welbekende Fortnite, Capture the flag, Free for all, Team Death Match, Lastmanstanding of een zelf bedachte game op maat. Professioneel Lasergamen is een geweldige activiteit voor een kinderfeestje, maar kan ook heel uitgebreid en op maat neergezet worden voor personeelsfeesten en bedrijfsfeesten.

Afhankelijk van de groepsgrootte stellen wij het aantal laserguns in, maken wij de teams en kijken wij hoeveel speeltijd nodig zal zijn. 

Voordat we beginnen met Lasergamen krijgt iedereen een korte uitleg over het gebruik van de wapens, de spelvormen en overige afspraken. Binnen elk team kunnen de spelers eventueel verschillende rollen aannemen zodat iedereen een eigen taak heeft. Ben jij een geweldige sniper die zijn tegenstander van 150 meter neerschiet of ben jij toch de bommenwerper? 

Waar moet je op letten wanneer je Professioneel Lasergamen wilt spelen op jouw eigen gekozen locatie?

– Er moeten genoeg schuilplekken zijn. Denk hierbij aan bureaus, stoelen, kasten, bedrijfshallen vol met spullen, buiten in bossen of rondom huizen.
– Wij hebben stroom nodig om eventueel onze wapens en apparatuur te kunnen aansluiten.
– Wij kunnen op elke locatie komen Lasergamen zoals in een schoolgebouw, supermarkt, kantoor, bedrijfshal, sporthal, loods, magazijn, strand of sporthal.
– Professioneel Lasergamen kan zowel outdoor als indoor door heel Nederland geboekt worden.

Prijzen incl. BTW: 
2 uur vanaf € 325,00

Combideal Lasergamen en Bubbelbal: 
2 uur vanaf € 495,00 incl. BTW
Zie ook: Bubbelbal Gelderland

Binnen een straal van 30 km rondom Borculo worden geen reiskosten in rekening gebracht. Buiten deze straal om berekenen wij € 0,50 per extra te rijden kilometer.

Voor meer informatie kijk ook op www.lasergamengelderland.nl

kerst