Coen Evers

Wedden dat

Gepubliceerd op:

Vanaf € 280,00 (incl. BTW)*

Wedden Dat

Knappe koppen en interessante weddenschappen. Dat zijn de ingrediënten voor deze spannende Spelshow, vernoemd naar de show van ‘Wedden dat dat ik het kan’

Tijdens deze show zult u genieten van leuke weddenschappen en gekke opdrachten. Chips, auto’s, presentatoren, bier en ballonnen zullen zeker aan bod komen. Al nieuwsgierig welke weddenschappen hier bij horen?

Een beamer zal deze avond niet ontbreken. Zo bekijken we verschillende leuke en grappige filmpjes. Zal de weddenschap lukken of juist mislukken? Aan jullie de taak om jullie antwoord kenbaar te maken.

Speel als groepen tegen elkaar en ga met elkaar de strijd aan. Bied tegen elkaar op en probeer zoveel mogelijk geld te verdienen. Welke groep mag zich uiteindelijk tot winnaar kronen?

Bezit jullie groep veel talent en wilt u genieten van een rustige en ontspannen avond? Zijn jullie die groep met tactisch en strategisch inzicht? Houden jullie van grappige, maar vooral serieuze en spannende opdrachten? Of heeft een van jullie een bepaald talent en heeft hij of zij dit altijd al eens aan iedereen willen tonen? Dit is het moment!!

Bij te boeken DJ voor 4 uur: vanaf € 300,00
DJ Inclusief licht en geluid dit met een fraai led DJ meubel.