Coen Evers

Toerfietsweekend Keijenborg in Caribische sfeer

Gepubliceerd op:

Door de Achterhoek, over de Posbank, langs de Veluwezoom en terug met het pontje. Dat zijn de ingrediënten voor de “Deerns op de Fietse” en de “Omloop van de Graafschap” op 3 en 4 september.
Alles draait tijdens dit geweldig leuke weekend om een mix van gezelligheid en sportieve uitdaging. Snelheid is niet belangrijk en iedereen met een fiets kan in eigen tempo meedoen.

Op zaterdag 3 september organiseert Toerclub Keiaosers uitsluitend en exclusief voor vrouwen de unieke “Deerns op de Fietse” damestoertocht. Men kan genieten van de prachtige routes van 75 en 100 km. en proeven van de Caribische sfeer.

Op zondag 4 september staat de “Omloop van de Graafschap” op het programma. Een uitgepijlde tocht waaraan zowel dames als heren kunnen deelnemen. Met afstanden van 80, 100 en 125 km. en met 300 tot 800 hoogtemeters, kan men de uitdaging aangaan op de Posbank. In combinatie met de “Deerns op de Fietse” beloofd het dus een gezellig toerfietsweekend te worden.

Op zaterdag 3 september kunnen van 8.30 tot 10.30 uur uitsluitend dames ter plaatse inschrijven en starten. Op zondag 4 september kunnen zowel dames als heren starten van 8.00 tot 10.00 uur bij Coens Bistro.

Zie www.keiaosers.nl of facebook.com/keiaosers voor nadere informatie.