Coen Evers

Zondag 11 december: Coens Kerstbazaar in actie voor Serious Request

Gepubliceerd op:

wijsteunen

 

Op 11 december vindt de derde editie van Coens Kerstbazaar plaats en staat wederom in het teken van Serious Request. Dit jaar vraagt het Rode Kruis aandacht voor longontsteking, een stille ramp waar dagelijks nog steeds 2500 jonge kinderen in ontwikkelingslanden aan overlijden. Het geld zal worden gebruikt voor vaccinatieprogramma’s en goede voorlichting. De organisatie hoopt samen met jullie het succes van afgelopen jaar te evenaren. Afgelopen jaar werd ruim €2.000 euro overgemaakt naar Serious Request.

We denken voor iedereen een mooi programma te hebben samengesteld dit jaar:

Coens benefiet – v.a.12:00 Zaal

Coens benefiet vindt plaats in de zaal van Coens Tapperij waarvan de ingang naast het pand bevindt.

Hier start om 12:00 de Winterwandeling. U kunt vanaf een bedrag van 5,- euro al deelnemen wat geheel ten goede komt aan Serious Request. Na ca. 8 km wandeling wacht bij binnenkomst een lekker warm bakje koffie of thee op u.

Vanaf 13:00 bent u van harte welkom bij het Kerstkamer concert. Hier kunt u genieten van een geweldig spectaculair optreden van De Trekkebuuls, een harmonicaclub van ca. 17 personen. Ook mannenkoor Vocaal Ensemble uit Keijenborg draagt graag zijn steentje bij aan het goede doel en zal u mooie nummers ten gehore brengen.

Namens de organisatie wordt u een hapje en een drankje aangeboden om er vooral een gezellige middag van te maken. Tijdens de middag zullen wij een aantal keren draaien aan het rad van fortuin, waar voor een klein prijsje leuke prijzen zijn te winnen. Alle prijzen worden gesponsord door lokale bedrijven en de volledige opbrengst komt ten goede aan Serious Request

Benefietrock – 15:30 Café

Voor Benefietrock bent u welkom vanaf 15.30h in het café van Coens Tapperij. Vijf bands zullen hier enkele uren lang geweldige rock en pop muziek voor u maken onder begeleiding van Leo at Live Audio-Studio-Events.

Line-up

  • 15:30 Drop It
  • 16:50 Pulse
  • 18:10 Sanne en surprise act
  • 19:00 Chick and the Roosters
  • 20:20 Loonatics

Voor 24 december maken we de balans op en zullen we het eindresultaat van “Coens Kerstbazaar in actie voor Serious Request” bekend maken op de website en op facebook. We hopen dan terug te kijken op een mooi evenement en een succesvolle actie.

Kom ook in actie … kom naar Coens Kerstbazaar!!

Locatie: Coens Tapperij, Sint Janstraat 3, 7256 BA Keijenborg, tel: 0314 – 641392, www.coenevers.nl