Coen Evers

Zondag 6 december: Coens Kerstbazaar in actie voor Serious Request

Gepubliceerd op:

wijsteunen

Op 6 december vindt de tweede editie van Coens Kerstbazaar plaats en staat in het teken van het goede doel van Serious Request, Keep them going. Ook dit jaar is er weer een mooi programma:

11:30 uur – Winterwandeling (sponsorloop)
Om 11:30 start de inschrijving bij de ingang van Coens Tapperij voor een Winterwandeling van 5 of 10 km in de omgeving van Keijenborg. Vanaf een bijdrage van 5,- euro p.p. kunt u deelnemen (incl kop koffie onderweg) waarbij het gehele bedrag ten goede komt aan Serious Request. Kom in actie en laat u sponsoren voor de aantal te lopen kilometers!!

11:30 – 16:00 uur Kerstmarkt
Om 11:30 uur openen we de deuren van Coens Tapperij & Zalen. Buiten naast een lekker warm vuur zijn kerstbomen te koop welke voor u thuisbezorgd kunnen worden. Ook hiervan gaat de opbrengst naar Serious Request. Daarnaast worden weer heerlijk geurende vers gebakken oliebollen verkocht waarbij een deel van de opbrengst naar Serious Request gaat. Binnen zijn de mooie feestzalen omgetoverd in een markthal in warme kerstsferen waar u kunt genieten van prachtig ingerichte marktkramen, heerlijke erwtensoep en gluhwein. Deze middag wordt tevens een loterij georganiseerd door de crew van Crazy Diner en vallen er prachtige prijzen te winnen die allen zijn gesponsord door bedrijven uit de omgeving van Keijenborg. De opbrengst van de loterij gaat volledig naar Serious Request.

16:00 – ca. 22:30 uur Live Muziek
Vanaf 16:00 uur komen welgeteld vijf bands in actie voor Serious Request waarbij ze Coens Kerstbazaar een geweldig gevarieerde muzikale invulling zullen geven. Als eerste speelt de band Trace, een swingende rock coverband van het genre rock, pop, blues en soul. Sjanno de zingende (kerst)postbezorger zal het stokje met de bekende meezingers overnemen waarna de vijf gedreven leden van Gravity met veel plezier diverse hardrocknummers uit de jaren 80 zullen laten horen. Wieteke en Nicolien van Infidelity betreden daarna het podium en spelen enthousiast zowel nieuwe als oude nummers akoestisch op geheel eigen wijze. Van Ceijbergen zal Coens Kerstbazaar afsluiten met o.a. rockcovers van het verrek-ja gehalte. De bands zullen worden ondersteund door Leo at Live Audio-Studio-Events.

1 t/m 23 December Actie
In de decembermaand zal Coens Bistro een speciaal maandmenu presenteren waarbij een deel van het menubedrag naar Serious Request zal gaan. Daarnaast zullen zowel bij Coens Tapperij als Coens Bistro gedurende de maand december speciale bussen te vinden zijn voor een donatie aan de actie van Serious Request en zal ook het personeel van Horecagelegenheid Coen Evers hun steentje bijdragen.

Op 24 december maken we de balans op en zullen we het eindresultaat van “Coens Kerstbazaar in actie voor Serious Request” bekend maken. Op de website van Coen Evers en facebook zal naast het eindbedrag een fotoreportage te vinden zijn die verzorgd zal worden door Elvira van de Putte. We hopen dan terug te kijken op een mooi evenement en een succesvolle actie.
Kom ook in actie … kom 6 december naar Coens Kerstbazaar!!

Zie ook: http://kominactie.3fm.nl/actie/coens-kerstbazaar-in-actie-voor-serious-request